VIZIJA

BastArts Dance Studio je nastal z željo da slovenskim plesalcem omogočimo prostor, kjer lahko brez vezav in obveznosti razvijajo svoje veščine, prenašajo svoje znanje ter si delijo dvorano, čas in dobro energijo z vsemi ki so prav tako lačni napredka in zabave. Verjamemo v vrednost raznolikosti in se zato trudimo, da ti vsak teden ponudimo nekaj novega, svežega in drugačnega. Upamo, da se bo pred našimi ogledali ustvarila skupnost katere edina pripadnost je plesu, ter da lahko s tem spodbujamo nadaljno rast in razvoj celotne plesne scene v Sloveniji.

ZA KOREOGRAFE

Smo prvi plesni studio v Sloveniji, ki iz tedna v teden vabi v svoje prostore nove učitelje. Neprestano iščemo vse, ki si želijo deliti svoje znanje, ideje in plesne korake, ter jim omogočiti možnost, da to storijo brez nevšečnosti iskanja prostorov, usklajevanja terminov, urejanja promocije… Ti poskrbiš za pripravo vrhunskega treninga, mi pa poskrbimo za vso organizacijo. Izpolni prijavnico, če bi rad v našem stuidu učil tudi ti. Prijave so odprte vsak teden.

📸  Tvojo koreografijo pa lahko tudi posnamemo z našo studijsko osvetljavo, kamero na stabilizatorju in z ogromno črno steno v ozadju. 

USTANOVITELJI

Uroš Skulj

Ustanovitelj & SNEMALEC

Jošt Karlin

Ustanovitelj

Leja Messec

Ustanoviteljica

Kontaktirajte nas na studio@bast.si

Naši uspehi

Številke govorijo same

0
Posnetih videov
0
Classov
0
Koreografov