Osnovne šole

Učenci osnovnih šol in njihovi starši ste pokazali veliko zanimanja za naše programe. Želeli ste, da bi lahko plesne vaje hip hopa in pevske vaje obiskovali kar na vaši šoli.

V BastArts Academy poslušamo vaše želje. Na osnovnih šolah organiziramo kulturne dneve, z večim osnovnimi šolami pa smo se dogovorili za stalno sodelovanje v okviru interesnih dejavnosti – šolskih krožkov. Tečaji so zasnovani tako, da obsegajo 8 vaj po 60 minut. V enem šolskem letu izvedemo v okviru interesnih dejavnosti izvedli 4 tečaje.

Če si želite, da organiziramo krožek ali kulturni dan tudi na vaši šoli, nam prosim pošljite elektronsko pošto in preverili bomo kako bi lahko sodelovali z vašo šolo.

Hip Hop na osnovnih šolah

Najpopularnejši med mladimi ta hip!

Na vajah otroke učimo hip hop gibanja in koreografije.
Ob ritmični glasbi sprostijo svojo energijo, se razgibajo in negujejo svoje motorične sposobnosti. Ples je izvrstna aktivnost za skladen in pravilen razvoj telesa.

V skupini je do dvajset otrok.

Break Dance na osnovnih šolah

Najbolj atraktiven ta hip!

Na vajah učimo otroke gibanja v sklopu plesa in trikov.
Ob popularni funk, rap in break beat glasbi sprostijo svojo energijo, se razgibajo in nadgradijo svoje fizične in motorične sposobnosti. Break dance je odlična aktivnost za razvoj in ojačanje telesa.

V skupini je do petnajst otrok.

Jazz na osnovnih šolah

Najbolj eleganten ta hip!

Na vajah učimo otroke osnovnih jazz korakov, ki jih izboljšujemo skozi koroegrafije. Ob nežni in zabavni glasbi otroci se otroci raztegnejo ter pridobijo na moči. Jazz je vrhunska aktivnost za izboljšanje raztegljivosti, drže in ritmičnosti otroka.

V skupini je do dvajset otrok.

Pop delavnice solo petja na osnovnih šolah

Na pop delavnicah otroke naučimo osnov pevske tehnike, sproščanja, plesa in osnovnih veščin nastopanja. Ob prepevanju popularnih pesmi, ki so jim všeč, si na zabaven način večajo samozavest in izboljšujejo samopodobo.

V skupini je okoli deset otrok.